Clicky

Reisverzekeringen vergelijken

FBTO

FBTO is een jonge en flexibele verzekeraar, ontstaan in 1956. Tegenwoordig heeft FBTO meer dan een half miljoen klanten die gebruik maken van de diensten en producten. Bij FBTO sluit u uw reisverzekering direct af zonder tussenkomst van derden. FBTO reisverzekeringen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en ze zijn eenvoudig online af te sluiten.

Bespaar FBTO reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


FBTO reisverzekeringen

De doorlopende reisverzekering van FBTO is een flexibele reisverzekering waarmee u goed verzekerd op vakantie gaat. U kunt bovendien het hele jaar door eenvoudig de aanvullende verzekeringen zelf.. Lees verder >

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand € 2.19 € 3.49 € 4.98


FBTO reisverzekering

De reisverzekeringen van FBTO zijn flexibel en hebben heldere voorwaarden. Via de website van FBTO kunt u zelf uw reisverzekering samenstellen en u ziet daarna direct wat uw premie wordt. De doorlopende reisverzekering van FBTO heeft een uitgebreide basisdekking tegen een voordelige premie. U kunt bovendien zelf bepalen wie u meeverzekert. Dit mogen elke keer andere personen zijn!

Gaat u op wintersport of duiken tijdens uw vakantie? Dan kunt u hiervoor bij FBTO extra modules toevoegen aan de reisverzekering. Ook een annuleringsverzekering kan via FBTO afgesloten worden. Met een FBTO reisverzekering gaat u goed verzekerd op reis.
Mocht er wel iets misgaan tijdens uw vakantie, dan kunt u vertrouwen op goede persoonlijke hulpverlening en snelle financiële afwikkeling.

Voordelen

  • Goede basisdekking
  • Voordelige premie
  • Tot 4 reisgenoten gratis meeverzekerd

Profiel

FBTO is gestart als regionale verzekeraar onder de naam Friese Boeren en Tuinders Onderlinge (later is dit afgekort tot FBTO). In de jaren ‘60 biedt FBTO vooral schadeverzekeringen aan. In de opvolgende jaren wordt het verzekeringspakket van FBTO uitgebreid met levensverzekeringen en ook reisverzekeringen.

inmiddels is FBTO één van de grootste internetverzekeraars van Nederland en maakt de verzekeraar deel uit van Achmea. “Verzekeren kan je zelf” was ooit een bekende reclamecampagne van FBTO en dit is nog steeds de insteek. Bij FBTO kunt u eenvoudig zelf uw reisverzekering samenstellen en vervolgens afsluiten. De kracht van FBTO zit in duidelijke polissen, snelle hulpverlening en flexibele producten.

Laatste nieuws voor FBTO

Er zijn nog geen nieuwsberichten over FBTO


Video

Contact

Postadres:
Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

Kantooradres:
Lange Marktstraat 26
8911 AD Leeuwarden

E-mailadres:
info@fbto.nl

Twitter:
https://twitter.com/#!/FBTOwebcare

Telefonisch contact:
Wilt u meer informatie over de reisverzekeringen van FBTO? Belt u dan naar 058 234 56 78.
FBTO is iedere werkdag bereikbaar van 08:00 tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 14:00.FBTO ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor FBTO.


FBTO reisverzekeringen


Reisverzekering afsluiten

Doorlopende reisverzekering vanaf

€ 1.54 p/m

Klant reactie

De doorlopende reisverzekering van FBTO was zo afgesloten en de service was uitstekend!

Joyce de Hoog