Clicky

Reisverzekeringen vergelijken

OHRA

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en bestaat al meer dan 80 jaar. OHRA is opgericht in 1925 en is daarna uitgegroeid tot een verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringen. Zorgverzekeringen, levensverzekeringen, inboedelverzekeringen en natuurlijk reisverzekeringen behoren tot het aanbod van OHRA verzekeringen.

Bespaar OHRA reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


OHRA reisverzekeringen

Met de doorlopende reisverzekering van OHRA bent u het hele jaar door goed verzekerd. Of u nu op wintersportvakantie gaat, een weekendje weg of een stedentrip maakt. Deze reisverzekering biedt st.. Lees verder >

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand € 1.99 € 4.46 € 5.74


OHRA reisverzekering

Met een OHRA reisverzekering kunt u met een gerust hart op vakantie gaan. De reisverzekeringen van OHRA hebben goede voorwaarden en u krijgt bij schade of een ongeluk goede persoonlijke hulpverlening. Gehonoreerde claims worden bovendien snel uitbetaald. Of u nu een weekendje weg gaat, een wereldreis of een stedentrip gaat maken of op wintersport gaat: OHRA heeft een reisverzekering die past bij iedere reissoort.

U kunt kiezen voor een OHRA doorlopende reisverzekering (365 dagen per jaar verzekerd) of een kortlopende reisverzekering van OHRA. Vervolgens kunt u zelf uw reisverzekering samenstellen door te kiezen uit modules. Gaat u op wintersport? De OHRA doorlopende reisverzekering heeft standaard een zeer goede wintersportdekking!

Voordelen

  • Standaard wintersport dekking
  • Persoonlijke hulpverlening
  • Snelle schadeafhandeling

Profiel

OHRA heeft inmiddels meer dan 800.000 klanten (particulier en zakelijk) en maakt deel uit van de beursgenoteerde Delta Lloyd Groep.

Het motto van OHRA is “Direct geregeld!” en dit slaat zowel op het gemak om bij OHRA een verzekering af te sluiten als het feit dat OHRA een verzekeringsmaatschappij is die rechtstreeks met de klant zaken doet. Dus bij OHRA sluit u rechtstreeks uw reisverzekering af, zonder tussenkomst van tussenpersonen. Ook voor vragen of het afsluiten van andere verzekeringen kunt u eenvoudig direct contact opnemen per e-mail of telefoon met de medewerkers van OHRA.

Laatste nieuws voor OHRA

Er zijn nog geen nieuwsberichten over OHRA


Video

Contact

Bezoekadres:
Rijksweg West 2
6842 BD Arnhem

Postadres:
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Contact:
contactformulier

Twitter:
https://twitter.com/#!/demensenvanOHRA

Facebook:
http://www.facebook.com/OHRANL

Telefonisch contact:
Wilt u meer informatie over de reisverzekeringen van OHRA? Belt u dan naar 026 400 40 40.

OHRA is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Op maandagochtend en op werkdagen tussen 16.30 uur en 17.30 uur is de wachttijd langer dan gemiddeld.OHRA ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van OHRA zijn afkomstig van bezoekers van Reisverzekeringen.nl, gebaseerd op hun ervaringen met OHRA.

Prijs/kwaliteit 8,0
Polisvoorwaarden 9,0
Dekking 9,0
Klantenservice 8,0
9,0

1 beoordelingen

Doorlopende reisverzekering van OHRA
Geplaatst op 20 June 2012
Geplaatst door:
De doorlopende verzekering van OHRA is er één met een prima dekking. We hebben hem gelukkig nog niet nodig gehad, maar erg fijn dat we weten dat we goed verzekerd zijn op vakantie! De helpdesk hielp ook snel en vakkundig bij enkele vragen.
Prijs/kwaliteit 8,0
Polisvoorwaarden 9,0
Dekking 9,0
Klantenservice 10,0
9,0

OHRA reisverzekeringen


Reisverzekering afsluiten

Doorlopende reisverzekering vanaf

€ 1.54 p/m

Klant reactie

hoi

Lorus Ipsumus