Clicky

Reisverzekeringen vergelijken

Univé

Univé is met zo’n 1,3 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Het aanbod van Univé bestaat uit een breed pakket van verzekeringen, waaronder reisverzekeringen. Univé is een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn de reisverzekeringen van Univé tegen lage premie af te sluiten.

Bespaar Univé reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


Univé reisverzekeringen

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand


Univé reisverzekering

Bij Univé kunt u zich prima laten verzekeren voor uw vakantie met een doorlopende  reisverzekering of kortlopende reisverzekering. Bij beide soorten kunt u kiezen voor een Budget of Comfort pakket, afhankelijk van de gewenste dekking of premie. Het Comfort  pakket is bij de Consumentenbond in 2011 en 2012 zelfs als beste uit de test gekomen. U betaalt bij Univé altijd één van de laagste premies van Nederland.

Een Univé reisverzekering kunt naar eigen wens uitbreiden met aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld autohulp, wintersport of als u ook buiten Europa verzekerd wilt zijn (werelddekking). Het is tevens mogelijk om een doorlopende annuleringsverzekering apart af te sluiten.

Klantvriendelijkheid staat bij Univé hoog in het vaandel en in haar communicatie probeert Univé dan ook zo begrijpelijk en persoonlijk mogelijk te zijn. Ook heldere polisvoorwaarden zijn hier een voorbeeld van. Gaat er onverhoopt toch iets mis tijdens uw vakantie? U kunt rekenen op een snelle schade-afhandeling en persoonlijke hulpverlening. Een Univé reisverzekering is eenvoudig via de website van Univé af te sluiten.

Voordelen

  • Goede klantenservice
  • Aantrekkelijke premies
  • Als beste getest

Profiel

Univé is ontstaan in 1794 en vele jaren en enkele fusies later uitgegroeid tot een landelijke verzekeraar. Inmiddels heeft Univé meer dan 150 kantoren in Nederland. De hoofdvestigingen van Univé staan in Zwolle en Assen.

Univé is een coöperatieve vereniging. Hierdoor staat niet de winst centraal, maar de leden van de vereniging. Als u een reisverzekering afsluit bij Univé bent u dus ook automatisch lid van deze vereniging. Het uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten van Univé terugziet in de vorm van extra kortingen en lage premies. Hiervan afgeleid is ook slogan “Univé, daar plukt u de vruchten van!” die u wellicht kent uit de Univé reclames.

Voor particulieren biedt Univé een compleet pakket van schade- en zorgverzekeringen aan. Als u naast uw reisverzekering ook andere verzekeringen bij Univé afsluit dan krijgt u extra korting die kan oplopen tot 15%.

Laatste nieuws voor Univé

Er zijn nog geen nieuwsberichten over Univé


Video

Contact

Hoofdkantoor:
Jan Bommerstraat 4
9402 NR Assen

Postadres:
Postbus 15
9400 AA Assen

E-mailadres:                                              
info@unive.nl

Twitter:
https://twitter.com/#!/UNIVE

Telefonisch contact:
Heeft u vragen over Univé? Voor telefonisch contact belt u één van de Univé kantoren. Via de Univé website kunt u op postcode zoeken welk kantoor het dichtste bij u in de buurt zit.Univé ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor Univé.


Univé reisverzekeringen

  • Algemeen

Reisverzekering afsluiten

Doorlopende reisverzekering vanaf

€ 1.54 p/m