Clicky

Reisverzekeringen vergelijken

Zelf.nl

Zelf.nl is onderdeel van de Nederlandse bankverzekeraar SNS Reaal. U kunt bij Zelf.nl terecht voor een compleet pakket verzekeringen voor bijvoorbeeld uw auto, reis, woning of aansprakelijkheid. Het motto van de Zelf.nl reisverzekeringen is: de beste dekking tegen de scherpste prijs. Daarom kunt u bij Zelf.nl zelf uw reisverzekering afsluiten voor een aantrekkelijke lage premie.

Bespaar Zelf.nl reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


Zelf.nl reisverzekeringen

Zelf.nl biedt u een complete doorlopende reisverzekering met een zeer scherpe premie. De reisverzekering van Zelf.nl is bovendien in 2011 en 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koo.. Lees verder >

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand € 1.75 € 2.52 € 3.56


Zelf.nl reisverzekering

Ben u op zoek naar een goedkope reisverzekering? Dan zijn de reisverzekeringen van Zelf.nl het bekijken zeker waard. Bij Zelf.nl sluit u een doorlopende reisverzekering af tegen een zeer scherpe prijs. En goedkoop zegt bij Zelf.nl niets over de kwaliteit, want die is dik in orde! Niet voor niets is de Zelf.nl Reisverzekering in 2011 én 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop.

Bij het afsluiten van de Zelf.nl reisverzekering heeft u keuze uit drie dekkingsgebieden: Europa, Europa Plus en Werelddekking. Gaat u met de auto op vakantie, gaat u wintersporten of wilt u wilt u verzekerd zijn tegen noodgedwongen annuleren van uw reis? Dan kunt u hiervoor aparte aanvullende dekkingen afsluiten. Kinderen tot 5 jaar zijn trouwens gratis meeverzekerd.

Op de Zelf.nl website kunt u berekenen wat uw premie wordt en de voorwaarden bekijken. Wilt u de reisverzekering afsluiten? Dit hebt u bij Zelf.nl binnen enkele minuten geregeld!

Voordelen

  • Consumentenbond: Beste koop
  • Premie vanaf € 0,06 per dag!
  • Zekerheid van SNS REAAL

Profiel

Zelf.nl is onderdeel van Proteq verzekeringen dat op haar beurt weer 100% onderdeel is van SNS Reaal. U maakt bij Zelf.nl dus gebruik van de zekerheid van SNS Reaal, een echte Nederlandse bank die 200 jaar geleden is opgericht.

Zelf.nl is een echte internetverzekeraar met als doel u zo goedkoop, snel en gemakkelijk mogelijk van dienst te zijn. Zelf.nl maakt geen onnodige kosten voor reclamecampagnes op TV of de radio en er wordt geen overdreven duur pand op een A-lokatie gehuurd. Op die manier worden de kosten laag gehouden en kan Zelf.nl de reisverzekeringen voor een zeer voordelige premie aanbieden.

Sinds 2009 heeft Zelf.nl het  Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

De klanten van Zelf.nl beoordelen de organisatie met een 7,7.

Laatste nieuws voor Zelf.nl

Er zijn nog geen nieuwsberichten over Zelf.nl


Video

Contact

Bezoekadres:
Umbriellaan 10
1702 Heerhugowaard

Postadres:
Postbus 600
1800 AP Alkmaar

E-mailadres:
info@zelf.nl

Twitter:
https://twitter.com/#!/zelfnl

Telefonisch contact:
Wilt u meer informatie over de reisverzekeringen van Zelf.nl? Belt u dan naar 072 - 5180160.

Zellf.nl is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. Zelf.nl streeft ernaar om uw telefonische oproep binnen 5 minuten te  beantwoordenZelf.nl ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor Zelf.nl.


Zelf.nl reisverzekeringen


Reisverzekering afsluiten

Doorlopende reisverzekering vanaf

€ 1.54 p/m