Reisverzekering voor…

Verschillende soorten reizen vragen om verschillende verzekeringen. Iemand die op zakenreis gaat, heeft behoefte aan een andere soort reisverzekering dan iemand die na het behalen van zijn middelbare school diploma voor een paar maanden gaat backpacken. Hieronder zijn voor verschillende type reizigers uiteen gezet waar ze bij het afsluiten van een verzekering aan moeten denken. 

Reisverzekering voor bezoekers van festivals 

Het bezoeken van festivals in binnen- en buitenland kan ook onder jouw reisverzekering vallen. Dit betekent dat je schade eenvoudig kunt declareren bij de verzekeringsmaatschappij waar je aangesloten bent. Klik hier voor meer informatie over reisverzekeringen voor (internationale) festivals.

Reisverzekering voor zakenreis

De voorwaarden voor een reisverzekering met zakelijke doeleinden zijn anders dan een particuliere verzekering. Zorg dat je goed voorbereid op zakenreis gaat door een zakenreisverzekering af te sluiten met een passende dekking. Meer informatie over verzekeringen voor zakenreizen lees je hier.

Reisverzekering voor wintersport

Als je op wintersport gaat kan het handig zijn om naar je reisverzekering te kijken. De meeste algemene reisverzekeringen dekken de risico’s die wintersport met zich mee brengt niet. Wil je wel verzekerd zijn tegen deze risico’s? Lees dan meer over reisverzekeringen voor wintersporters en sluit er gelijk een af.

(Visited 1 times, 1 visits today)