ANWB

ANWB

ANWB Verzekeringen is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, een vereniging met bijna 4 miljoen leden. U kent de ANWB wellicht als een betrouwbare en degelijke organisatie die helpt bij autopech. De ANWB biedt, naast allerlei andere diensten voor uw vakantie, echter ook een uitgebreid pakket van verzekeringen. De ANWB reisverzekeringen bieden een goede dekking tegen een betaalbare prijs.

Bespaar ANWB reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


ANWB reisverzekeringen

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand


ANWB reisverzekering

De ANWB heeft verschillende verzekeringen om onvoorziene kosten tijdens uw vakantie te dekken. Naast een kortlopende en doorlopende reisverzekering kunt u ook een aparte wintersportreisverzekering of caravanverzekering afsluiten. Verblijft u langer dan 2 maanden in het buitenland? Dan biedt de ANWB in samenwerking met OOM Verzekeringen ook een lang op reis verzekering.

De voordelen van een ANWB doorlopende reisverzekering zijn dat u altijd verzekerd bent in binnen- en buitenland. Dus zowel een weekendje weg (ook in Nederland) als een  zomervakantie in Italië zijn hiermee verzekerd. Leden van de ANWB krijgen 5% korting. Sluit u meer dan één verzekering af bij de ANWB dan profiteert u van extra pakket korting die kan oplopen tot 10%. En kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Bij de ANWB kunt u vertrouwen op goede hulpverlening door de ANWB Alarmcentrale en u kunt gratis de ANWB Reisdokter raadplegen voor medisch advies. De ANWB reisverzekeringen zelf hebben heldere voorwaarden en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom: met een ANWB reisverzekering gaat u zonder zorgen op vakantie!

Via de ANWB website berekent u direct uw premie en kunt u uw reisverzekering online afsluiten met eventueel aanvullende dekkingen voor bagage, sportuitrusting, medische kosten of ongevallen. Sluit u bij uw doorlopende reisverzekering ook een doorlopende  annuleringsverzekering af? Dan krijgt u 5% extra korting!

Voordelen

  • Vertrouwde ANWB hulp
  • Aantrekkelijke kortingen
  • Vanaf € 1,54 per maand


ANWB ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van ANWB zijn afkomstig van bezoekers van Reisverzekeringen.nl, gebaseerd op hun ervaringen met ANWB.

Prijs/kwaliteit 4,0
Polisvoorwaarden 6,0
Dekking 6,0
Klantenservice 4,0
4,3

1 beoordelingen

Doorlopende reisverzekering van ANWB
Geplaatst op 12 August 2014
Geplaatst door:
Het is alweer ruim 2 jaar geleden, maar de narigheid en stress met de ANWM Alarmcentrale (verder te noemen AC) ben ik nog steeds niet vergeten. Ik was in mijn eentje in Jakarta, Indonesië, toen door onbekende oorzaak mijn toch al hoge bloeddruk ineens riskant hoog werd. Ik heb een dokter in mijn hotel laten komen. Haar schriftelijke advies was "repatriation". Ik moest mijn vakantie afbreken, tickets om laten boeken om zo snel mogelijk terug te keren naar NL. Het was enorm moeilijk, tijdrovend en kostbaar om met de AC in contact te komen. Ik werd steeds in de wacht gezet. Toen ik eindelijk een echt mens aan de telefoon had werd me beloofd dat ik teruggebeld zou worden, wat alsmaar niet gebeurde. Daarna heeft een vriendin in NL geprobeerd om contact met de AC krijgen. Daar vertelde men dat het erg druk was i.v.m. wintersporters met breuken. Blijkbaar vond men botbreuken levensbedreigender dan mijn enorm hoge bloeddruk met risico op een hersenbloeding of een hartinfarct. Er is erg veel tijd verloren gegaan voordat men zich eindelijk met mij bezig ging houden. Daardoor moest ik 4 dagen langer in m'n hotel blijven, wat onnodige kosten met zich meebracht. Een arts van de AC wilde dat ik voor terugkeer naar NL nogmaals mijn bloeddruk in een ziekenhuis zou laten controleren. Ik ben toen gedurende 3 uur elke 15 minuten in een nabij gelegen ziekenhuis gecontroleerd. Mijn bloeddruk was weer normaal en stabiel. De dokter heeft mij een "fit to fly" verklaring gegeven en erop aangedrongen snel naar NL terug te keren. Desondanks vond de arts van de AC dat niet genoeg. Ze wilde dat ik me in Jakarta door een cardioloog zou laten onderzoeken EN behandelen in een ziekenhuis aan de andere kant van deze chaotisch drukke miljoenenstad. Tevens wilde de AC dokter dat ik een stress test zou ondergaan in dat ziekenhuis. Er werd echter geen afspraak voor me gemaakt, noch werd er vervoer geregeld. Ik moest me zelf maar zien te redden in mijn eentje. De vriendin in NL heeft toen contact opgenomen met de Hartstichting om de zaak uit te leggen. Zij werd gerustgesteld met de mededeling dat vliegen geen invloed heeft op hoge bloeddruk. Ook daar vond men het beter terug te keren naar NL. De vertraging, de zware eisen ondanks de "fit to fly" verklaring van een arts en het feit dat de AC mij in deze toestand volkomen aan mijn lot heeft overgelaten en ik alles zelf maar moest zien te regelen is zeer traumatisch geweest. Ik ben tenslotte op eigen risico naar NL teruggekeerd.
Prijs/kwaliteit 4,0
Polisvoorwaarden 6,0
Dekking 6,0
Klantenservice 1,0
4,3
(Visited 10 times, 1 visits today)