Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland  en heeft ruim 100 jaar ervaring met verzekeren. U kent Centraal Beheer Achmea vast van de reclame “Even Apeldoorn bellen”. Centraal Beheer Achmea biedt een compleet pakket van verzekeringen aan. Voor reisverzekeringen kunt u bij deze verzekeraar ook uitstekend terecht.

Bespaar Centraal Beheer Achmea

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


Centraal Beheer Achmea

Met de doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer Achmea bent u het hele jaar door uitgebreid verzekerd en dat tegen een aantrekkelijke premie. De basisdekking biedt al een zeer goede dekkin.. Lees verder >

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand € 3.34 € 5.96 € 8.75


Centraal Beheer Achmea reisverzekering

De reisverzekeringen van Centraal Beheer Achmea bieden u zekerheid wanneer u in binnen- of buitenland op vakantie gaat. De basisdekking van zowel de doorlopende als tijdelijke reisverzekering is zeer goed te noemen en er is geen eigen risico. Gaat u vaker dan één keer per jaar op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer Achmea al snel voordeliger. Er is een uitgebreide dekkingskeuze. Zo kunt u aanvullende modules afsluiten met dekkingen voor medische kosten, wintersport, watersport of een zakenreis.

Op de Centraal Beheer Achmea website kunt u zelf uw premie berekenen. U hoeft alleen maar het dekkingsgebied (Europa of wereld) en uw gewenste extra dekkingen (bijvoorbeeld een wintersportverzekering) in te vullen en u ziet direct de premie. Kinderen tot 5 jaar zijn trouwens gratis meeverzekerd. U kunt vervolgens de reisverzekering direct online afsluiten.

Voordelen

  • Uitstekende basisdekking
  • Geen eigen risico
  • 24/7 hulp alarmcentrale


Centraal Beheer Achmea ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor Centraal Beheer Achmea.

(Visited 9 times, 1 visits today)