Europeesche verzekeringen

Europeesche verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is specialist op het gebied van reisverzekeringen en het verzekeren andere recreatieve activiteiten. Of u nu gaat reizen, kamperen, watersporten of motorrijden: de verzekeringen van Eurpeesche Verzekeringen bieden u kwaliteit en een goede dekking. Met een Europeesche reisverzekering kunt u met een goed gevoel op vakantie!

Bespaar Europeesche verzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


Europeesche verzekeringen

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand


Europeesche verzekeringen reisverzekering

Europeesche Verzekeringen is al meer dan 90 jaar specialist in reisverzekeringen. Het reisverzekering-pakket van de Europeesche is erg breed en biedt veel mogelijkheden. Hierdoor kunt u uw reisverzekering helemaal op maat samenstellen en op die manier voor een aantrekkelijke premie afsluiten.

De Europeesche biedt naast een doorlopende en kortlopende reisverzekering ook een Lang-op-reisverzekering aan. Dit is speciaal voor mensen die op wereldreis gaan of voor een stage of werkvakantie langer in het buitenland verblijven. Deze wereldverzekering van de Europeesche kunt u helemaal op maat samenstellen. Voor echte globetrotters een ideale reisverzekering! Voor een annuleringsverzekering (doorlopend of kortlopend) kunt u ook bij de Europeesche terecht.

De reisverzekeringen van Europeesche Verzekeringen zijn af te sluiten via reisbureau’s, verzekeringsadviseurs of zorgverzekeraars, maar het makkelijkste is om zelf op de website van de Europeesche uw reisverzekering af te sluiten. Eenvoudig en snel geregeld!

Voordelen

  • Specialist in reisverzekeringen
  • Uitgeroepen tot Beste reisverzekeraar
  • Hulplijn dag en nacht bereikbaar


Europeesche verzekeringen ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor Europeesche verzekeringen.

(Visited 6 times, 1 visits today)