OHRA

OHRA

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en bestaat al meer dan 80 jaar. OHRA is opgericht in 1925 en is daarna uitgegroeid tot een verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringen. Zorgverzekeringen, levensverzekeringen, inboedelverzekeringen en natuurlijk reisverzekeringen behoren tot het aanbod van OHRA verzekeringen.

Bespaar OHRA reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


OHRA reisverzekeringen

Met de doorlopende reisverzekering van OHRA bent u het hele jaar door goed verzekerd. Of u nu op wintersportvakantie gaat, een weekendje weg of een stedentrip maakt. Deze reisverzekering biedt st.. Lees verder >

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand € 1.99 € 4.46 € 5.74


OHRA reisverzekering

Met een OHRA reisverzekering kunt u met een gerust hart op vakantie gaan. De reisverzekeringen van OHRA hebben goede voorwaarden en u krijgt bij schade of een ongeluk goede persoonlijke hulpverlening. Gehonoreerde claims worden bovendien snel uitbetaald. Of u nu een weekendje weg gaat, een wereldreis of een stedentrip gaat maken of op wintersport gaat: OHRA heeft een reisverzekering die past bij iedere reissoort.

U kunt kiezen voor een OHRA doorlopende reisverzekering (365 dagen per jaar verzekerd) of een kortlopende reisverzekering van OHRA. Vervolgens kunt u zelf uw reisverzekering samenstellen door te kiezen uit modules. Gaat u op wintersport? De OHRA doorlopende reisverzekering heeft standaard een zeer goede wintersportdekking!

Voordelen

  • Standaard wintersport dekking
  • Persoonlijke hulpverlening
  • Snelle schadeafhandeling


OHRA ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van OHRA zijn afkomstig van bezoekers van Reisverzekeringen.nl, gebaseerd op hun ervaringen met OHRA.

Prijs/kwaliteit 8,0
Polisvoorwaarden 9,0
Dekking 9,0
Klantenservice 8,0
9,0

1 beoordelingen

Doorlopende reisverzekering van OHRA
Geplaatst op 20 June 2012
Geplaatst door:
De doorlopende verzekering van OHRA is er één met een prima dekking. We hebben hem gelukkig nog niet nodig gehad, maar erg fijn dat we weten dat we goed verzekerd zijn op vakantie! De helpdesk hielp ook snel en vakkundig bij enkele vragen.
Prijs/kwaliteit 8,0
Polisvoorwaarden 9,0
Dekking 9,0
Klantenservice 10,0
9,0
(Visited 35 times, 1 visits today)