Univé

Univé

Univé is met zo’n 1,3 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Het aanbod van Univé bestaat uit een breed pakket van verzekeringen, waaronder reisverzekeringen. Univé is een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn de reisverzekeringen van Univé tegen lage premie af te sluiten.

Bespaar Univé reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


Univé reisverzekeringen

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand


Univé reisverzekering

Bij Univé kunt u zich prima laten verzekeren voor uw vakantie met een doorlopende  reisverzekering of kortlopende reisverzekering. Bij beide soorten kunt u kiezen voor een Budget of Comfort pakket, afhankelijk van de gewenste dekking of premie. Het Comfort  pakket is bij de Consumentenbond in 2011 en 2012 zelfs als beste uit de test gekomen. U betaalt bij Univé altijd één van de laagste premies van Nederland.

Een Univé reisverzekering kunt naar eigen wens uitbreiden met aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld autohulp, wintersport of als u ook buiten Europa verzekerd wilt zijn (werelddekking). Het is tevens mogelijk om een doorlopende annuleringsverzekering apart af te sluiten.

Klantvriendelijkheid staat bij Univé hoog in het vaandel en in haar communicatie probeert Univé dan ook zo begrijpelijk en persoonlijk mogelijk te zijn. Ook heldere polisvoorwaarden zijn hier een voorbeeld van. Gaat er onverhoopt toch iets mis tijdens uw vakantie? U kunt rekenen op een snelle schade-afhandeling en persoonlijke hulpverlening. Een Univé reisverzekering is eenvoudig via de website van Univé af te sluiten.

Voordelen

  • Goede klantenservice
  • Aantrekkelijke premies
  • Als beste getest


Univé ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor Univé.

(Visited 14 times, 1 visits today)