Zelf.nl

Zelf.nl

Zelf.nl is onderdeel van de Nederlandse bankverzekeraar SNS Reaal. U kunt bij Zelf.nl terecht voor een compleet pakket verzekeringen voor bijvoorbeeld uw auto, reis, woning of aansprakelijkheid. Het motto van de Zelf.nl reisverzekeringen is: de beste dekking tegen de scherpste prijs. Daarom kunt u bij Zelf.nl zelf uw reisverzekering afsluiten voor een aantrekkelijke lage premie.

Bespaar Zelf.nl reisverzekeringen

Bereken direct online uw premie!

  • Prijs/kwaliteit
  • Polisvoorwaarden
  • Dekking
  • Klantenservice

Bekijk beoordelingen


Zelf.nl reisverzekeringen

Zelf.nl biedt u een complete doorlopende reisverzekering met een zeer scherpe premie. De reisverzekering van Zelf.nl is bovendien in 2011 en 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koo.. Lees verder >

Premie 1 persoon 2 personen gezin
Per maand € 1.75 € 2.52 € 3.56


Zelf.nl reisverzekering

Ben u op zoek naar een goedkope reisverzekering? Dan zijn de reisverzekeringen van Zelf.nl het bekijken zeker waard. Bij Zelf.nl sluit u een doorlopende reisverzekering af tegen een zeer scherpe prijs. En goedkoop zegt bij Zelf.nl niets over de kwaliteit, want die is dik in orde! Niet voor niets is de Zelf.nl Reisverzekering in 2011 én 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop.

Bij het afsluiten van de Zelf.nl reisverzekering heeft u keuze uit drie dekkingsgebieden: Europa, Europa Plus en Werelddekking. Gaat u met de auto op vakantie, gaat u wintersporten of wilt u wilt u verzekerd zijn tegen noodgedwongen annuleren van uw reis? Dan kunt u hiervoor aparte aanvullende dekkingen afsluiten. Kinderen tot 5 jaar zijn trouwens gratis meeverzekerd.

Op de Zelf.nl website kunt u berekenen wat uw premie wordt en de voorwaarden bekijken. Wilt u de reisverzekering afsluiten? Dit hebt u bij Zelf.nl binnen enkele minuten geregeld!

Voordelen

  • Consumentenbond: Beste koop
  • Premie vanaf € 0,06 per dag!
  • Zekerheid van SNS REAAL


Zelf.nl ervaringen & beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen en ervaringen voor Zelf.nl.

(Visited 14 times, 1 visits today)