5

Reisverzekeraars

Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van reisverzekeraars. Om een passende, voordelige reisverzekering af te sluiten zal je verschillende aanbieders van reisverzekeringen in je vergelijking willen betrekken. Voor meer achtergrondinformatie, het specifieke aanbod reisverzekeringen en contactinformatie ben je hier op het juiste adres.

ABN Amro

ABN Amro reisverzekering

Hoewel ABN-Amro natuurlijk vooral bekend staat als Nederlandse bank, kan je er ook terecht voor verschillende soorten verzekeringen. Naast bijvoorbeeld woonverzekeringen en een autoverzekering kan je bij de ABN-Amro voor je vakantieplannen een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Meer informatie over de ABN Amro reisverzekering

AEGON

AEGON reisverzekering

De van origine Nederlandse organisatie is tegenwoordig actief in meer dan 20 landen. Je kunt bij AEGON een heel aantal verzekeringen afsluiten, een spaarrekening openen of je pensioen regelen. Qua doorlopende reisverzekering heeft AEGON een uitgebreid basispakket die je naar wens nog kunt uitbreiden met aanvullende modules.

Lees meer over de AEGON reisverzekering

Allianz Global Assistance

Allianz reisverzekering

Allianz Global Assistance is een specialist in reisverzekeringen met meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd zijn ze marktleider in reisverzekeringen. Het aanbod reisverzekeringen van Allianz Global Assistance biedt veel mogelijkheden. Of je nu lang op vakantie gaat of een korte stedentrip gaat maken: je vindt bij Allianz Global Assistance de reisverzekering die bij je past.

Centraal Beheer

Centraal Beheer reisverzekering

Centraal Beheer is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland en heeft ruim 100 jaar ervaring met verzekeren. Je kent Centraal Beheer vast van de reclame “Even Apeldoorn bellen”. Centraal Beheer biedt een compleet pakket van verzekeringen aan, waaronder ook reisverzekeringen.

Lees meer op de pagina Centraal Beheer

De Internationale

Internationale reisverzekering

De Internationale is een online verzekeraar waar je terecht kan voor verschillende soorten verzekeringen. Door de kosten laag te houden, bijvoorbeeld door niet te investeren in reclame en adverteren, wordt het premieoverschot in de ‘geldpot’ gestopt. Op deze wijze kunnen schades snel worden uitbetaald. Wat betreft reisverzekeringen heb je de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering.

Meer informatie vind je op de pagina De Internationale

FBTO

FBTO reisverzekering

FBTO is een vlotte en flexibele verzekeraar, opgericht in 1956. Tegenwoordig heeft FBTO meer dan een half miljoen klanten die gebruik maken van de diensten en verzekeringsproducten. FBTO reisverzekeringen kan je zelf samenstellen zodat je alleen verzekert wat je echt nodig hebt. Bovendien zijn de reisverzekeringen eenvoudig online af te sluiten.

Bekijk de reisverzekeringen van deze verzekeraar op de pagina FBTO

HEMA

HEMA reisverzekering

Naast de vele bekende winkelketens van de HEMA is het bedrijf ook actief in de verzekeringswereld. Naast een zorgverzekering kan je bij de HEMA ook terecht voor reisverzekeringen. De doorlopende reisverzekering van HEMA heeft een uitgebreide basisdekking met onder meer dekking voor winter- en onderwatersport.

Meer informatie vind je op de pagina HEMA

Inshared

Inshared reisverzekering

De online verzekeraar Inshared is een sublabel van het grote verzekeringsconcern Achmea Groep. De verzekeraar werkt met een bijzonder jaarbeloningssysteem: premieoverschot dat niet wordt besteed aan schadeclaims en overhead kosten wordt als ‘beloning’ weer uitgekeerd aan de klanten. Bij Inshared kan je onder meer terecht voor een doorlopende reisverzekering.

Meer informatie vind je op de pagina Inshared

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden reisverzekering

Nationale Nederlanden is een bekende Hollandse verzekeraar waar je naast verzekeringen ook terecht kan voor andere financiële producten, zoals een hypotheek. Het aanbod verzekeringen is ruim, naast zorgverzekeringen en woonverzekeringen kan je bij NN ook een reisverzekering afsluiten.

Meer informatie vind je op de pagina Nationale Nederlanden

OHRA

OHRA reisverzekering

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en bestaat al meer dan 80 jaar. OHRA is opgericht in 1925 en vervolgens uitgegroeid tot een verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringen. Je kan er onder meer terecht voor een zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een inboedelverzekering. Uiteraard behoren reisverzekeringen ook tot het aanbod van OHRA.

Meer informatie vind je op de pagina OHRA

Univé

Univé reisverzekering

Univé is met zo’n 1,6 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Het aanbod van Univé bestaat uit een breed pakket van verzekeringen, waaronder reisverzekeringen. Univé is een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn de reisverzekeringen van Univé tegen een aantrekkelijke premie af te sluiten.

Voor meer informatie kan je kijken op onze pagina Univé

Verzekeruzelf

Verzekeruzelf reisverzekering

Verzekeruzelf.nl is de allereerste Nederlandse online verzekeraar, opgericht in 2002. Bij deze pionier in internetverzekeringen kan je terecht voor onder meer woonverzekeringen, voertuigverzekeringen en een doorlopende reisverzekering. Met de doorlopende reisverzekering van Verzekeruzelf ben je tot maximaal 60 aaneengesloten reisdagen verzekerd in heel Europa.

Meer informatie over de Verzekeruzelf reisverzekering