Reisverzekeringen.nl

Ga goed voorbereid op reis!

5

Reisverzekering informatie

 • Pagina’s

 • Reisverzekering:

  Vergelijken
  print

  Reisverzekeraars

  Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van reisverzekeraars. Om een passende, voordelige reisverzekering af te sluiten zal je verschillende aanbieders van reisverzekeringen in je vergelijking willen betrekken. Voor meer achtergrondinformatie, het specifieke aanbod reisverzekeringen en contactinformatie ben je hier op het juiste adres.

  AEGON

  De van origine Nederlandse organisatie is tegenwoordig actief in meer dan 20 landen. Je kunt bij AEGON een heel aantal verzekeringen afsluiten, een spaarrekening openen of je pensioen regelen. Qua doorlopende reisverzekering heeft AEGON een uitgebreid basispakket die je naar wens nog kunt uitbreiden met aanvullende modules.

  Lees meer over de AEGON reisverzekering

  Allianz Global Assistance

  Allianz Global Assistance is een specialist in reisverzekeringen met meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd zijn ze marktleider in reisverzekeringen. Het aanbod reisverzekeringen van Allianz Global Assistance biedt veel mogelijkheden. Of je nu lang op vakantie gaat of een korte stedentrip gaat maken: je vindt bij Allianz Global Assistance de reisverzekering die bij je past.

  Meer informatie vind je op de pagina Allianz Global Assistance

  Centraal Beheer

  Centraal Beheer is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland en heeft ruim 100 jaar ervaring met verzekeren. Je kent Centraal Beheer vast van de reclame “Even Apeldoorn bellen”. Centraal Beheer biedt een compleet pakket van verzekeringen aan, waaronder ook reisverzekeringen.

  Lees meer op de pagina Centraal Beheer

  FBTO

  FBTO is een vlotte en flexibele verzekeraar, opgericht in 1956. Tegenwoordig heeft FBTO meer dan een half miljoen klanten die gebruik maken van de diensten en verzekeringsproducten. FBTO reisverzekeringen kan je  zelf samenstellen zodat je alleen verzekert wat je echt nodig hebt. Bovendien zijn de reisverzekeringen eenvoudig online af te sluiten.

  Bekijk de reisverzekeringen van deze verzekeraar op de pagina FBTO

  OHRA

  OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en bestaat al meer dan 80 jaar. OHRA is opgericht in 1925 en vervolgens uitgegroeid tot een verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringen. Je kan er onder meer terecht voor een zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een inboedelverzekering. Uiteraard behoren reisverzekeringen ook tot het aanbod van OHRA.

  Meer informatie vind je op de pagina OHRA

  Univé

  Univé is met zo’n 1,6 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Het aanbod van Univé bestaat uit een breed pakket van verzekeringen, waaronder reisverzekeringen. Univé is een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn de reisverzekeringen van Univé tegen een aantrekkelijke premie af te sluiten.

  Voor meer informatie kan je kijken op onze pagina Univé