Reisverzekeraars

Reisverzekeraars

Hieronder staan de reisverzekeraars waarbij u gegarandeerd veilig een reisverzekering kunt afsluiten. Bekijk de details van een reisverzekeraar voor meer informatie, de contactgegevens, de beoordelingen en een overzicht van de reisverzekeringen die deze verzekeringsmaatschappij aanbiedt.

11 reisverzekeraars

OHRA

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en bestaat al meer dan 80 jaar. OHRA is opgericht in 1925 en is daarna uitgegroeid tot een verzekeraar met een compleet aanbod van verzekeringen. Zorgverzekeringen, levensverzekeringen, inboedelverzekeringen en natuurlijk reisverzekeringen behoren tot het aanbod van OHRA verzekeringen.

Meer informatie


Univé

Univé is met zo’n 1,3 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Het aanbod van Univé bestaat uit een breed pakket van verzekeringen, waaronder reisverzekeringen. Univé is een klantvriendelijke verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn de reisverzekeringen van Univé tegen lage premie af te sluiten.

Meer informatie


FBTO

FBTO is een jonge en flexibele verzekeraar, ontstaan in 1956. Tegenwoordig heeft FBTO meer dan een half miljoen klanten die gebruik maken van de diensten en verzekeringsproducten. FBTO reisverzekeringen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en ze zijn  eenvoudig online af te sluiten.

Meer informatie


Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) is een specialist in reisverzekeringen en heeft daarmee meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd is zijn ze marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance u veel mogelijkheden. Of u nu lang op vakantie gaat of een korte stedentrip maakt: u vindt bij Allianz Global Assistance de reisverzekering  die bij u past.

Meer informatie


Europeesche verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is specialist op het gebied van reisverzekeringen en het verzekeren andere recreatieve activiteiten. Of u nu gaat reizen, kamperen, watersporten of motorrijden: de verzekeringen van Eurpeesche Verzekeringen bieden u kwaliteit en een goede dekking. Met een Europeesche reisverzekering kunt u met een goed gevoel op vakantie!

Meer informatie


Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland  en heeft ruim 100 jaar ervaring met verzekeren. U kent Centraal Beheer Achmea vast van de reclame “Even Apeldoorn bellen”. Centraal Beheer Achmea biedt een compleet pakket van verzekeringen aan. Voor reisverzekeringen kunt u bij deze verzekeraar ook uitstekend terecht.

Meer informatie


ANWB

ANWB Verzekeringen is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, een vereniging met bijna 4 miljoen leden. U kent de ANWB wellicht als een betrouwbare en degelijke organisatie die helpt bij autopech. De ANWB biedt, naast allerlei andere diensten voor uw vakantie, echter ook een uitgebreid pakket van verzekeringen. De ANWB reisverzekeringen bieden een goede dekking tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie


Zelf.nl

Zelf.nl is onderdeel van de Nederlandse bankverzekeraar SNS Reaal. U kunt bij Zelf.nl terecht voor een compleet pakket verzekeringen voor bijvoorbeeld uw auto, reis, woning of aansprakelijkheid. Het motto van de Zelf.nl reisverzekeringen is: de beste dekking tegen de scherpste prijs. Daarom kunt u bij Zelf.nl zelf uw reisverzekering afsluiten voor een aantrekkelijke lage premie.

Meer informatie


Ditzo

Ditzo is een jonge eigentijdse internetverzekeraar onder de vlag van ASR Nederland. Bij Ditzo staan de wensen van de consument centraal. De best mogelijke dienstverlening en kwaliteitsproducten tegen eerlijke premies is waar Ditzo voor staat. Een reisverzekering is bij Ditzo eenvoudig binnen enkele minuten afgesloten.

Meer informatie


Verzekeruzelf

Verzekeruzelf is een pure internetverzekeraar die zelfstandig te werk gaat. Bij Verzekeruzelf bent u degene die bepaalt hoe uw verzekering er uit komt te zien. Doordat alles via internet loopt zijn de kosten laag en kunt u profiteren van de laagste premies. De Verzekeruzelf  doorlopende reisverzekering is hierdoor één van de goedkoopste reisverzekeringen van Nederland.

Meer informatie


Meeus

Verzekeruzelf is een pure internetverzekeraar die zelfstandig te werk gaat. Bij Verzekeruzelf bent u degene die bepaalt hoe uw verzekering er uit komt te zien. Doordat alles via internet loopt zijn de kosten laag en kunt u profiteren van de laagste premies. De Verzekeruzelf doorlopende reisverzekering is hierdoor één van de goedkoopste reisverzekeringen van Nederland.

Meer informatie


(Visited 58 times, 1 visits today)