Reisverzekeringen.nl is een onafhankelijke website voor het vergelijken van reisverzekeringen van alle grote Nederlandse (reis)verzekeraars. Het doel is om de consument zo goed mogelijk te informeren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering voor haar vakantie. Op basis van een actueel en duidelijk overzicht kunnen de bezoekers een vergelijking maken tussen de verschillende reisverzekeringen. Het afsluiten van de reisverzekering vindt vervolgens plaats op de website van de verzekeraar.

Alles over reisverzekeringen

Reisverzekeringen.nl is daarnaast een bron van informatie over alles wat met reisverzekeringen te maken heeft. Er wordt uitgelegd welke soorten reisverzekeringen er zijn en welke dekkingen er mogelijk zijn. Hierdoor kan de bezoeker zelf bepalen of het bijvoorbeeld verstandiger is om een doorlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering af te sluiten. We geven ook antwoord op veelgestelde vragen en geven handige tips voor het afsluiten van een reisverzekering.

Staan alle reisverzekeringen op de site?

Op Reisverzekeringen.nl staat een actueel aanbod reisverzekeringen van de meest bekende reisverzekeraars uit Nederland. We tonen dus niet alle reisverzekeringen die er op de Nederlandse markt beschikbaar zijn, maar louter de verzekeringen van gerenommeerde partijen. Op Reisverzekeringen.nl staan ook geen aanbieders die als tussenpersoon fungeren. We werken samen met de leidende verzekeraars zoals FBTO, OHRA, Univé, Allianz en NowGo. Bij deze verzekeraars kan gegarandeerd rechtstreeks en veilig een reisverzekering afgesloten worden.

Hoe wij de reisverzekeringen vergelijken

We vergelijken de reisverzekeringen met vaste ijkgegevens. Voor een doorlopende reisverzekering gaan we uit van de meest goedkope reisverzekering met Europa dekking. Op basis daarvan maken we een prijsvergelijking. De bezoekers dienen zelf op de website van de verzekeraar met haar eigen wensen en eventueel aanvullende dekkingen te bepalen wat de uiteindelijke premie wordt.

Wie zit er achter Reisverzekeringen.nl?

Reisverzekeringen.nl is een website van Quantified, een uitgever van verschillende websites voor het vergelijken van complexe financiële producten. De inkomsten van Reisverzekeringen.nl komen voort uit de vergoeding die wij ontvangen van de verzekeraars waarmee wij samenwerken indien er via onze website een aankoop gedaan wordt. Voor consumenten is Reisverzekeringen.nl uiteraard helemaal gratis.

Inhoudsopgave

Vergelijk alle reisverzekeringen

Ga goed voorbereid op reis. Regel het direct.

  • Goedkoopste bovenaan
  • Vergelijken op inhoud en prijs
  • 100% onafhankelijk vergelijken
Reisverzekering vergelijken

Dé reisverzekering specialist

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in reisverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over reisverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Erkend Vergelijker.

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Peter Vermeulen. Hij is meer dan 10 jaar werkzaam voor Reisverzekeringen.nl en specialist op het gebied van reisverzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.