5

InShared

InShared is onderdeel van de Achmea Groep, het label is in 2009 opgericht. InShared wil zich onderscheiden van concurrenten door ‘geld terug te geven’, wanneer er minder schades zijn geclaimd dan begroot. Tot nu toe hebben verzekerden al verschillende jaren opeen geld teruggekregen in de vorm van een ‘jaarbeloning’, alleen in 2011 vielen de schades hoger uit dan begroot en kregen de verzekerden geen geld terug. InShared probeert op allerlei manieren de kosten te drukken, zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld geen callcenter: de focus ligt bij deze verzekeraar op online.

Reisverzekerinen van Inshared 2024


Pluspunten

 • relatief goedkope reisverzekering
 • winter- en onderwatersport gratis meeverzekerd
 • 24/7 hulpverlening via Eurocross

Direct naar Inshared

Soorten reisverzekeringen InShared

InShared biedt een doorlopende reisverzekering aan, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende dekkingen: je hebt de keuze om je binnen Europa te verzekeren en een optie om een reisverzekering met werelddekking af te sluiten. De doorlopende reisverzekering van InShared kun je uitbreiden door middel van verschillende aanvullende dekkingen, zoals voertuighulp, annulering, medische kosten, ongevallen en rechtshulp.

Basis doorlopende reisverzekering InShared

Of je nu voor de reisverzekering met europa- of werelddekking kiest, de inhoud van de reisverzekering van de Inshared is bij beide pakketten gelijk. Zo zijn onderwatersport en wintersport standaard gedekt. Daarnaast ben je verzekerd voor hulpverlening, kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfskosten van familieleden. Voor bagage gelden bij de Inshared uitsluitingen, zo is elektronische apparatuur niet standaard verzekerd. De doorlopende reisverzekering van InShared biedt de volgende dekkingen:

Basisdekking Doorlopende reisverzekering Inshared
Basisdekkingen Vergoeding
Hulpverlening Noodzakelijke persoonlijke hulpverlening in het buitenland, vergoeding met toestemming van alarmcentrale Eurocross. Onder meer:
 • Vergoeding van vervoer bij ongeluk of ziekte regelen
 • Versturen wij medicijnen en hulpmiddelen
 • In geval van nood helpt InShared bij het overmaken van geld
 • Telefoonkosten in verband met ziekte of ongeval worden vergoed
Repatriering Kosten om de zieke/gewonde verzekerde terug te brengen naar Nederland worden vergoed
Aaneengesloten reisduur Max. 120 aaneengesloten dagen
Dekkingsgebied Europa
Bijzondere sporten Schade aan de uitrusting voor wintersport of onderwatersport wordt vergoed tot een max. van €1.250,-.
Reisbagage
 • De maximale vergoeding per verzekerde per reis bedraagt €2.500,-. Voor het gehele verzekerde reisgezelschap geldt een max. van €7.500,-.
 • Voor bagage geldt een eigen risico van €100,-.

Aanvullende opties van InShared

Wanneer je naast de basis reisverzekering ook voor andere zaken dekking wilt, biedt InShared de volgende aanvullende opties aan:

Aanvullende dekkingen Doorlopende reisverzekering Inshared
Aanvullende Dekking Vergoeding
Dekkingsgebied Wereld
Noodzakelijk medische behandelingen Alle medische noodzakelijke kosten wereldwijd of Europa worden vergoed, hierbij geldt een eigen risico van €100,-. Daarnaast worden tandheelkundige noodzakelijke kosten tot €750,-
vergoed en medische kosten voor je hond of kat tot €250,-. Uitzonderingen zijn:
 • wanneer je op reis bent voor je werk
 • als je kosten maakt door een zwangerschap, die bij de boeking al bekend was
 • als je medische zorg nodig hebt door een ziekte, die bij de boeking al bekend was
 • als je niet op reis gaat naar het buitenland maar in Nederland blijft
 • als je zorgverzekering geen vergoeding biedt in het land of de instelling waar de medische kosten worden gemaakt
Kosten voor vervangend vervoer op reis InShared komt helpen als je auto tijdens een reis in Europa onverwacht uitvalt door pech. Dit geldt ook voor problemen met je motor, boottrailer, zijspan, scooter en vouwwagen.
Annulering reis Als je opeens niet op reis kunt of als je eerder weg moet, dan krijg je maximaal €2.000,- per reis vergoed en voor een gezin maximaal €6.000,-. Hiervan zijn uitgezonderd annuleringskosten gemaakt in verband met:
 • werk
 • zwangerschap (die bij de boeking al bekend was)
 • ziekte (die bij de boeking al bekend was)
 • terugkeer of annulering die al bij de boeking konden worden verwacht

Contactgegevens InShared

Heb je een specifieke vraag voor reisverzekeraar InShared of ben je op zoek naar meer informatie? Gebruik dan onderstaande contactgegevens:

Contactgegevens Inshared
Chat Online chat via de website
Facebook Facebook.com/Inshared
Twitter Twitter.com/@InShared
Postadres Postbus 51090, 3007 GB Rotterdam
Website Direct naar Inshared