Nationale Nederlanden Reisverzekering pakketmodule 2024

Nationale Nederlanden

De geschiedenis van de Nationale Nederlanden gaat terug naar 1845, toen de voorloper van deze financiële dienstverlener werd opgericht: De Nederlanden. In 1963 fuseerde deze verzekeraar met de Nationale Levensverzekering-Bank en kreeg het bedrijf de naam Nationale Nederlanden. Inmiddels is het bedrijf het bekendste verzekeringsmerk van Nederland. Maar je kunt er niet alleen verzekeringen afsluiten, ook voor een hypotheek of je pensioen kun je bij Nationale Nederlanden terecht. Hier focussen we ons op de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden.

Pluspunten

  • Verzekerde gezinsleden kunnen afzonderlijk van elkaar op reis
  • Optie voor reisrechtsbijstand
  • Mogelijkheid om 180 dagen aaneengesloten op vakantie te gaan

Direct naar Nationale Nederlanden

Soorten reisverzekeringen Nationale Nederlanden

De Nationale Nederlanden biedt één doorlopende reisverzekering aan, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende dekkingen. Zo heb je de keuze om je alleen binnen Europa te verzekeren en een optie om een reisverzekering met werelddekking af te sluiten. Je kunt de basisdekking van de reisverzekering van Nationale Nederlanden eenvoudig verder uitbreiden door middel van verschillende aanvullende dekkingen, voor bijvoorbeeld wintersport, reisrechtsbijstand en a

Inhoudsopgave

Vergelijk alle reisverzekeringen

Ga goed voorbereid op reis. Regel het direct.

  • Goedkoopste bovenaan
  • Vergelijken op inhoud en prijs
  • 100% onafhankelijk vergelijken
Reisverzekering vergelijken

Dé reisverzekering specialist

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in reisverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over reisverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Erkend Vergelijker.

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Peter Vermeulen. Hij is meer dan 10 jaar werkzaam voor Reisverzekeringen.nl en specialist op het gebied van reisverzekeringen. Mocht er iets niet kloppen? Laat het ons direct weten! Dan passen we dat direct aan.